Η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης!

Ναι επιτέλους φίλες και φίλοι, Θεσσαλονικείς και μη, η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε και το πεδίο είναι πλέον ελεύθερο για πεζούς, ποδηλάτες, ερωτευμένους, παρέες, σκυλιά και ορεξάτους φίλους. Ακολουθήθηκε το πρότυπο με τα φώτα κατάρτια, τα μοντέρνα πάρκα και τους αισθησιακούς φωτισμούς τις βραδινές ώρες που είχαμε μάθει από την ανάπλαση του πρώτου κομματιού της παραλίας.

 Λίμνες με νερό, παιδικά πάρκα (η χαρά του παιδιού και των μεγάλων με παιδικές ψυχές), περίπτερα που περιμένουν να αξιοποιηθούν και χαρούμενα φωτισμένα δέντρα είναι από τα γνωρίσματα της νέας παραλίας.

 Οι διάσημες ομπρέλες έχουν μεταφερθεί σε σημείο όπου προβάλλονται καλύτερα και είναι πια αγαπημένο μέρος φωτογραφιών από τους περαστικούς. Η νέα παραλία έδωσε σταγόνες ζωής στην πόλη και πήγε τον πήχη καλαισθησίας λίγο πιο πάνω στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να κρίνω την οικονομική διαχείριση (θέμα για το οποίο συνήθως γκρινιάζουν) μπορώ να κρίνω μόνο το αποτέλεσμα που το βρίσκω άκρως ικανοποιητικό και σε συνοχή με το πρώτο κομμάτι της παραλίας.

Γι’ αυτό κάτοικοι και τουρίστες, πάτε μια βόλτα, απολαύστε την αρμύρα που σκάει στις ξύλινες αποβάθρες, φωτογραφηθείτε και πάρτε φως από τα ολοφώτιστα πάρκα που υπονοούν ότι υπάρχει ακόμα γκλαμουριά και ελπίδα στην φτωχή μας χώρα.

Από το Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής μια ενιαία διαδρομή ότι πρέπει για να σφίξουν λίγο τα πόδια και οι γλουτοί και να ανοίξει λίγο το μάτι. Κάντε το τώρα, που δεν έχουν βανδαλιστεί ακόμα τα έργα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *