Πρωτομαγιά στο Μόλυβο Λέσβου

Άλλη μια εργατική και όχι μόνο πρωτομαγιά με βρήκε στο νησί του Ελύτη, τι να κάνω άραγε; Το χουν παράδοση φαίνεται να ανοίγουν τα πιο τρέντυ beach bar εκείνη την ημέρα και πήγα μια βόλτα στον πανέμορφο Μόλυβο στο μεγάλο πάρτυ που είχα ακούσει ότι γίνεται στο Κονγκα το έθνικ μπιτσόμπαρο. Κόσμος πίτα μιλάμε και τα μπίτια στο φουλ. Πηγαίνοντας εκεί πέρασα και από Πέτρα όπου ένα άλλο μεγάλο μπιτσόμπαρο, το OXY έκανε το opening του με Κατερίνα Στικούδη live (οχι ευχαριστώ). 
μόλυβος λέσβου

Στο Κόνγκα ήταν φίσκα όμως επειδή έπεφτε ο ήλιος καθίσαμε σε μια πολυθρονούλα που είχε αδειάσει, όμως δυστυχώς η ευτυχώς η σερβιτόρα δεν ήρθε ποτέ οπότε την αράξαμε έτσι. Δεν με πείραξε. Όμορφα τα φοινικένια κλαδιά όμως η θάλασσα από μπροστά με τον ελάχιστο χώρο και το θωλό νερό δεν μου άρεσε καθόλου. Αν θέλετε να πάτε για μπάνιο εκεί κοντά προτείνω την Πέτρα ή την Άναξο που είναι μακράν καλύτερες. Εντάξει Μόλυβος σούπερ χωριό, έπρεπε να έχει και ένα ελάττωμα τι να κάνουμε

μόλυβος λέσβου

Μετά το άραγμα κάναμε μια βόλτα στον Μόλυβο ώστε να κάτσουμε καπου αλλού να πάρουμε και κάτι actually. Έχει κάτι φοβερά καφέ-ζαχαροπλαστεία σκέτη κόλαση με κρέπες-βάφλες και λεμονοκερασόπιτες και θέα στην θάλασσα. Πήγαμε στο μπαλκονάκι να γλυκαθούμε με τέλεια κρέπα και βάφλα παγωτό μμμ. Οι Μυτηληνιώτες ξέρουν αρκετά για γλυκά και σιροπιαστά λόγω και της επιρροής της Τουρκίας/ Πόλης.

μόλυβος λέσβου
μόλυβος λέσβου

Τα μαγαζάκια μέσα στα σοκάκια ποτέ δεν θα τα χορτάσω, όσο τουριστικά κι αν είναι. Ξέρατε ότι τα σοκάκια του Μόλυβου ψηφίστηκαν από τα ωραιότερα στον κόσμο; Α ρε Λέσβο!

μόλυβος λέσβου

Μετά το φούσκωμα του γλυκού, μια βόλτα στα πέτρινα δρομάκια είναι ότι πρέπει. Και είχε τόσο κόσμο και τουρίστες λόγω πρωτομαγιάς. Και μια ζέστη που για βόρειο Ευρωπαίο είναι καλοκαίρι εντελώς!

Εκτός από τα μπιτσόμπαρα είχε και τη γιορτή της κούνιας στο Ακράσι  για την πρωτομαγιά για τους λάτρεις της παράδοσης αλλά για σήμερα προτιμήσαμε κάτι πιο «Swag».Αυτά λεβεντόπουλα καλή μας άνοιξη!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *